Els pingüins

Els pingüins estan situats al hemisferi nord de la Terra, s’alimenten de Krill un crustaci molt abundant a les aigües antàrtiques, la seva principal causa d’extinció és la caça, els vessaments de petroli, la destrucció del seu hàbitat natural i el clima.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *