El falcó Berber

El falco berber habita en Àsia, Àfrica bàsicament en tota la regió de Àfrica aquesta espècie esta en perill d’extinció per que en les zones desertes on habiten no hi ha gaire aliment.

Esta imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es joe-desousa-779038-unsplash-684x1024.jpg

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *